Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar koklamak

Rüyada idrar koklamak

Rüyada idrar koklamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada idrar koklamak gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada idrar koklamak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çıra koklamak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kan koklamak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gül koklamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işarettir.

Rüyada yasemin koklamak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada reyhan koklamak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada nergis koklamak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, hayallerinin peşinden gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments