Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üzerine idrar yapmak

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak zor zamanlar yaşanacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada üstüne idrar yapmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, şansının ve bahtının açılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar yapmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada ayakta idrar yapmak zahmete düşeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol idrar yapmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, pek çok olumlu gelişmelere, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments