Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarından kan gelmek

Rüyada idrarından kan gelmek

Rüyada idrarından kan gelmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada idrarından kan gelmek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada idrardan kan gelmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarından kan gelmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek eline para geçeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada kan ve idrar görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrarından kan görmek şansın kapanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Rüyada idrar ve kan görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments