Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane hilal görmek

Rüyada iki tane hilal görmek

Rüyada iki tane hilal görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada iki tane hilal gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada iki tane hilal görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız ve hilal görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeni hilal görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, düşman malından yemeye işaret eder.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek başarılı adımlar atacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevgisinin artacağına delalet eder.

Rüyada hilal görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kendisini işine vereceğine delalettir.

Rüyada parlak hilal görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayı hilal görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada hilal ve yıldız görmek iyi geçiminin devam edeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments