Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım hilal görmek

Rüyada yarım hilal görmek

Rüyada yarım hilal görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yarım hilal gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada yarım hilal görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada çift hilal görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, dinini yaşayacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla hilal görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayın hilal halini görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada hilal ve yıldız görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments