Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, dini inançların güçleneceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak insanların saygısının kazanılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments