Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments