Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü kedi görmek

Rüyada mavi gözlü kedi görmek

Rüyada mavi gözlü kedi görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, borçların gittikçe artacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek şansının açılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek umutsuzluğa düşeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok para kazanılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada mavi gözlü görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments