Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gerdanlık takmak

Rüyada yeşil gerdanlık takmak

Rüyada yeşil gerdanlık takmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık takmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sağlık sorunlarının artacağına, şansın kaçacağına işarettir.

Rüyada kırık gerdanlık görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments