Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gerdanlık takmak

Rüyada altın gerdanlık takmak

Rüyada altın gerdanlık takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, fenalıkta bulunmaya, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada altın gerdanlık takmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve gerdanlık görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada altın gerdanlık satın almak gidilecek yönün belirleneceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada altın gerdanlık almak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments