Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık gerdanlık görmek

Rüyada kırık gerdanlık görmek

Rüyada kırık gerdanlık görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, küs arkadaşların barışacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık gerdanlık gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada kırık gerdanlık görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, şifa bulacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın gerdanlık bulmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Rüyada altın gerdanlık hediye almak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak rızkında ve malından olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments