Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş gerdanlık takmak

Rüyada gümüş gerdanlık takmak

Rüyada gümüş gerdanlık takmak önemli işler yapacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kolaylık elde edeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Rüyada altın gerdanlık takmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada altın gerdanlık hediye almak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Rüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments