Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna gerdanlık takmak

Rüyada boynuna gerdanlık takmak

Rüyada boynuna gerdanlık takmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevinç ve mutluluğa, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına inanılır.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık takmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık almak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada altın gerdanlık görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments