Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı gerdanlık takmak

Rüyada taşlı gerdanlık takmak

Rüyada taşlı gerdanlık takmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık takmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, özgüveninin artacağına inanılır.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ün yapmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada taşlı gerdanlık görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, Allah’a dua edeceğine, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments