Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, onlarla arasının açılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada taşlı gerdanlık görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işarettir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek işinde terfi alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments