Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gerdanlık görmek

Rüyada yeşil gerdanlık görmek

Rüyada yeşil gerdanlık görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, huzur ve şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil gerdanlık gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek içinin rahat edeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, deşarj olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve gerdanlık görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işarettir.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yapılan ahlaksız davranışlara, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments