Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil etek görmek

Rüyada yeşil etek görmek

Rüyada yeşil etek görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, ün yapmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil etek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada yeşil mini etek giymek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimin artacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Rüyada yeşil etek görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil etek giymek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yeşili etek görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil etek almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun yeşil etek giymek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments