Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil etek giydiğini görmek

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yenilenme yaşayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil etek giydiğini gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Rüyada yeşil mini etek giymek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk etek giymek ters giden durumların düzeltileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada yeşil etek giymek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerin ters gideceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uzun yeşil etek giymek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri etek giymek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments