Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mini etek giymek

Rüyada yeşil mini etek giymek

Rüyada yeşil mini etek giymek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mini etek giymek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil mini etek giymek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mini etek giymek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada mini etek giymek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz mini etek giymek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah mini etek giymek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mini kot etek görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, helal rızka sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasını mini etekle görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments