Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yeşili etek görmek

Rüyada su yeşili etek görmek

Rüyada su yeşili etek görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada su yeşili etek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada su yeşili etek görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yeşil etek giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk etek giymek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk etek görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeşil etek görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil etek almak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, insanlarla uyumunun artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments