Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil etek almak

Rüyada yeşil etek almak

Rüyada yeşil etek almak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil etek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada kısa yeşil etek giymek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk etek giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil etek görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil etek almak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk etek görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mini etek giymek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments