Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil etek giymek

Rüyada yeşil etek giymek

Rüyada yeşil etek giymek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bunun şans olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil etek giymek gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yeşil etek giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada yeşil etek giymek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk etek giymek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mini etek giymek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kısa yeşil etek giymek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada gri etek giymek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, büyük mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments