Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uzun etek giymek

Rüyada yeşil uzun etek giymek

Rüyada yeşil uzun etek giymek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, makamının tehlikeye gireceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, bilakis malının çoğalacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Rüyada yeşil uzun etek giymek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil etek giymek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzun siyah etek giymek zafer elde edileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada pembe uzun etek giymek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun etek giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada siyah uzun etek giymek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments