Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçekli etek görmek

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli etek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada çiçekli etek görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli etek giydiğini görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çiçekli etek giymek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, hayırlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil etek almak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalettir.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mini etek giymek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa yeşil etek giymek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işsizseniz işe gireceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments