Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma yerken görmek

Rüyada yeşil elma yerken görmek

Rüyada yeşil elma yerken görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma yerken gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil elma yerken görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok kötü hissedileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini elma yerken görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini elma yerken görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma hediye etmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments