Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma yediğini görmek

Rüyada yeşil elma yediğini görmek

Rüyada yeşil elma yediğini görmek dara düşeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma yediğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, birlikteliğe başlayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işarettir.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulur.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüye elma yedirmek dertlerinin sonunun geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine inanılır.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü düşmana, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elma yediğini görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hayır duaları alınacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments