Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi yeşil elma görmek

Rüyada ekşi yeşil elma görmek

Rüyada ekşi yeşil elma görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil elma gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada ekşi elma toplamak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisini yıpratacağına yorulur.

Rüyada ekşi elma almak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına inanılır.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments