Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elma yerken görmek

Rüyada birini elma yerken görmek

Rüyada birini elma yerken görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini elma yerken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada birini elma yerken görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma yerken görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada kendini elma yerken görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı elma bahçesi görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada elma ikram etmek kişinin adeta gençleşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Rüyada elma ve ceviz görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada elma ağacı silkelemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments