Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini elma yerken görmek

Rüyada kendini elma yerken görmek

Rüyada kendini elma yerken görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini elma yerken gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada yeşil elma yerken görmek bazı ortaklıklar kuracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet eder.

Rüyada birini elma yerken görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini elma yerken görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, rahat şekilde geçineceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa elma görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma çaldığını görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada suda elma görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine elma yedirmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments