Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı yeşil elma görmek

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek rahatının da yerine geleceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil elma gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma almak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, her zaman sevgi göreceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kırmızı elma görmek kazançlı adımlar atılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kırmızı elma vermek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinde kara geçeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma yıkamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments