Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma aldığını görmek

Rüyada yeşil elma aldığını görmek

Rüyada yeşil elma aldığını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil elma aldığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada elma aldığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bol para kazanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada birinden elma aldığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma dilimlemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine yeşil elma görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil elma yemek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil elma görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments