Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma hediye etmek

Rüyada yeşil elma hediye etmek

Rüyada yeşil elma hediye etmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, iyiliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil elma hediye etmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Rüyada yeşil elma hediye etmek kişinin hayatının değişeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada elma hediye almak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma hediye etmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yeşil elma görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil elma yemek ün ve itibar sahibi olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma soymak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek sorunlarının son bulacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments