Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elma yediğini görmek

Rüyada birinin elma yediğini görmek

Rüyada birinin elma yediğini görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada çürük elma yediğini görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hastaysa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elma yediğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments