Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı elma yediğini görmek

Rüyada tatlı elma yediğini görmek

Rüyada tatlı elma yediğini görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tatlı elma yediğini gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek durumun değişmesine, her şeyin yolunda gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına yorulur.

Rüyada tatlı elma yemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada tatlı elma görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, anne baba duasının alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments