Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye elma yedirmek

Rüyada ölüye elma yedirmek

Rüyada ölüye elma yedirmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kafasının boşalacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye elma yedirmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada ölüye elma yedirmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, tecrübelerini aktaracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına inanılır.

Rüyada birinin elma yediğini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yönetici makamına oturacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments