Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir tarlada yürümek

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, başarılarını ispat edeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek kişinin elindekilerinden de olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada ekili tarlada yürümek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında yürümek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada pirinç tarlasında yürümek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında yürümek şükrederek yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments