Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tarlada yürümek

Rüyada yeşil tarlada yürümek

Rüyada yeşil tarlada yürümek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek zorlukları aşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasında yürümek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret eder.

Rüyada tarlada yürüdüğünü görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bir yere taşınmaya, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Rüyada tarlada yürümek kendisinin de bu duruma kırılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments