Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla ekin görmek

Rüyada tarla ekin görmek

Rüyada tarla ekin görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurlu, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla ekin gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek kazancın sürekli artacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlasında koşmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments