Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda mavi boya görmek

Rüyada duvarda mavi boya görmek

Rüyada duvarda mavi boya görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, makbul olan mallar edineceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, mutlu ve keyifli hissedeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Rüyada duvarda mavi boya gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada duvarda mavi boya görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek yeni bir çevre edinileceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada duvar boyası almak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarı duvar boyası görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek iftiraya maruz kalınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments