Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada duvar boyası görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada pembe duvar boyası görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı duvar boyası görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalettir.

Rüyada duvara boya yapmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, o işten ekmek yiyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek önemli yerlere geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments