Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşile boyanmış duvar gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek zorluklarını aşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işarettir.

Rüyada boyalı duvar görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına tabir olunur.

Rüyada duvarda mavi boya görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işaret eder.

Rüyada duvarı boyalı görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kötü haberler alacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı duvar boyası görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada pembe duvar boyası görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments