Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulu su bastığını görmek

Rüyada okulu su bastığını görmek

Rüyada okulu su bastığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kısmetlerinin açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Rüyada okulu su bastığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada okulu su bastığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Rüyada su bastığını görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada odanın su bastığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments