Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil denizde yüzmek

Rüyada yeşil denizde yüzmek

Rüyada yeşil denizde yüzmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, rahatın kaçacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil denizde yüzmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek psikolojik olarak toparlanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments