Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada yeşil denizde yüzmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek istediği oranda da eğleneceğine, bunun farkına varacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gölde yüzmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek işlerin günden güne açılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments