Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil havuzda yüzmek

Rüyada yeşil havuzda yüzmek

Rüyada yeşil havuzda yüzmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dileklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek iflasın eşiğine geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir havuzda yüzmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek geçim derdinden kurtulacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Rüyada denizde havuzda yüzmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada havuzda yüzmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments