Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil suda yüzmek

Rüyada yeşil suda yüzmek

Rüyada yeşil suda yüzmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Rüyada yeşil suda yüzmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kumlu suda yüzmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada suda bebek yüzdürmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kara suda yüzmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments