Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ırmakta yüzmek

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, sorunlarının son bulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, haberler alacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada ırmakta yüzmek işlerin düzeleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek süzüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, isabetli adımlar atacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ırmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada yeşil bir ırmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, köşeye sıkıştıracağına, korkularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil gölde yüzmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments