Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde yüzmek

Rüyada yeşillik içinde yüzmek

Rüyada yeşillik içinde yüzmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, müjdeli haberler alınacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına inanılır.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın içinde yüzmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, üzücü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada suyun içinden yüzmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Rüyada para içinde yüzmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına inanılır.

Rüyada su içinde yüzmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kolaylık sağlayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada bal içinde yüzmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine tabir olunur.

Rüyada bokun içinde yüzmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments