Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli suda yüzmek

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil suda yüzmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek yüzünün de yerlere düşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu suda yüzmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına inanılır.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzdüğünü görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi suda yüzmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments