Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gölde yüzmek

Rüyada yeşil gölde yüzmek

Rüyada yeşil gölde yüzmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, isabetli kararlar alacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil gölde yüzmek haneye nifak gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gölde yüzmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada gölde yüzmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, iyilik bulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Rüyada gölün içinde yüzmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments